Copyright / Disclaimer

Copyright
Alle teksten en illustraties © Mamiro 2003
Overname met bronvermelding van gedeeltes van de Mamiro 2003  website is toegestaan, mits dit vooraf gemeld wordt bij de webmaster. Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming van webmaster van de Mamiro 2003  de volledige inhoud van de Mamiro 2003  website op diskette, cd-rom, dvd of welk ander medium dan ook te verspreiden.
Indien van toepassing berust het auteursrecht van de via links aangeboden informatie bij de rechthebbende van de betreffende pagina's. Dit geldt ook voor alle gebruikte handelsmerken en logo's.

 

Disclaimer

Algemeen

De informatie op de Mamiro.eu website en de daar aan gekoppelde pagina's wordt om niet aangeboden. De links worden regelmatig op hun geldigheid getest. Het gebruik van de informatie op de  Mamiro.eu  website en de daaraan gekoppelde pagina's is voor het eigen risico van de gebruiker.

De informatie wordt geleverd "zoals ze is". In geen enkel geval zal Mamiro.eu aansprakelijk gesteld kunnen worden voor enige schade die het resultaat zou zijn van de levering, werking of gebruik van de informatie op de Mamiro.eu website. Hoewel de informatie met grote zorg verzameld werd, is de correctheid op geen enkele wijze gegarandeerd.

Gastenboek / shoutbox

De berichten in het gastenboek / shoutbox zijn de verantwoordelijkheid van degene die het bericht geschreven hebben. Mamiro.eu kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor de teksten die in het gastenboek / shoutbox geschreven zijn.

© Mamiro 2003 Copyright